Super best Power: Minum dan Jana Wang Setiap Hari!

Home Testimoni Pengguna Berita Terkini Produk Iklan Hubungi Kami Borang Pesanan

suatu malam gua dan member

Friday, October 31, 2008

Gua ada member yg 3 suku punya akai dier..ttp mmg garang abis..
Time tu dia nk naik bas ke Tangjung Malim, esk ada test. tgk muka pn gua tahu di xcited nk jawab soaln besok..Gua teman dier naik bas,tunggu punya tunggu bas sudah lewat 2 jam,gua mula boring dgr dia membebel.."Kalo bas tu sampai nnti siap la driver 2"-muka member gua dah bengang cm hulk tercekik tulang ikan terbok..

Bas suda smpai,mmbr gua trus meluru kt tukang bawak bas,dgn muka marah dan pnuh kejam..
Tukang bas mntak tiket,trus dia angkat tiket kt muka tukang bas tersebut.Baru jer nak amik.......

huh,gua da terkejut beruk dgn tindakan mmber gua yg 3suku 2..
dalam perjalan tiket td jatuh ke bumi akibat dikoyak oleh mmbr gua td,dia melempar kata2 yg xspattutnya."PADAN MUKA KAU"..

Tukang bas dgn gua skali terpinga-pinga..
Gua pn hntar mmbr gua td balik rumah..dalm perjalanan langsung gua xbrani tgur.

*notakaki-gua blik rumh, gua pikir sorang2sape yg padan muka sbnrnya??esk dia ada test,tiket bas 2 mahal wooo...

Posted by Tomato Man at 9:37 AM 0 comments  

Deepavali pon gua sambut!!!

Wednesday, October 29, 2008

Apa2 hal gua up gambirun dulu..































- Start b'kumpul dari kul 8 pagi tp kul 12 t/hari bru bleh gerak sbb jentera JFJ 484 punya turbo suda bocor..
- Sani sibuk lap jentera dia nk bagi matching dengan tong sampah kat tepi keter dia(refer pada gambar)..
- Ijak nga Chong cm adik beradik,suka sngt bleh makn A&W,adik dia belanja.kaki buli 2..
-Ade la 18 kali berenti nk bg sume pnduduk Trg nmpk keter masng2..

*lupa nk bgtau,kami konvoi ke Tasik Kenyir Trg,bleh tahan tmpat 2..

Posted by Tomato Man at 11:36 AM 1 comments  

Kocek gua pun tahu......

Tuesday, October 21, 2008

Hari ni antara hari yg xbrapa baik buat kocekku..TIme2 cmni gua dh putus harap la, xthu sampai mana dh duit2 gua, nk kata belanja makwe gua mana ada makwe, nk kata hari2 makan ayam pn tak, nk kata gua melancong kt Bali xjugak..Ahhh,ni sume salah kerajaan la ni..

Xsemangat gua nk taip lg..Tunggu poket gua kembung dulu..

Posted by Tomato Man at 8:44 AM 0 comments  

Kalo dah bodoh sampai ke tahap GABAN

Memalukan betol bla negara sndiri buat lwak bodoh..Ali Rustam penah digelar pak lawak time dia cakap nk bertanding dalam jawatan TP UMNO,gua rasa gelaran 2 mmg kene kt orngnya..

Sampai sekarang gua msh tak percaya yg kerajaan Melaka sanggup memberikan pangkat Datuk kt SRK (bukan sekolah rendah kebangsaan) dan gua berharap sebenarnya mereka nk bagi kt Nasir Bilal Khan bukannya kt mat jambu 2..

Orang2 kerajaan dah hilang akal gua pikir..Korang ingat mamat 2 heran ke ngan title Datuk 2??Buat abis duit rakyat pandai la ko..BODOH!!

gua tgh tunggu bila Jackie Chan plak yg dapat title 2..

Posted by Tomato Man at 8:15 AM 0 comments  

Ni aktiviti paling sopan bg gua..

Sunday, October 12, 2008









Posted by Tomato Man at 10:15 PM 0 comments  

Perhatian!! Budak comot ni bukan gua..

Posted by Tomato Man at 8:57 PM 0 comments  

Hmmm...

Sunday, October 5, 2008

Ni baru citer lepas raya..Smalam gua balik ke dungun,konvoi dengan kakak beserta dengan abg ipar gua yang 2 orang 2..Name jer konvoi,smpai satu tmpat sume buat hal sndiri, ko potong gua,gua potong ko balik..

Nak lari dr jem punya pasal kitorang cari la jalan alternatif, mula2 abg long kt depn,ktorang follow jer, lpas 2 ikut gua plak,konon2 gua la yg tahu jalan area 2. bla dah agak2 nak sesat ikut abg ngah plak..Smpai dpn skit sume ikut suke..Smpai Guntung luar gua mask jalan pantai,xtahan woiii..jemmm..P'jalanan yg spttnya 3jam jadi 6jam..Masa 2 la gua b'pcah ngan kakak gua..Suka ht la dia nk mask jalan mana..

Yang gua bengang jalan kt Marang xsiap2,dh 2 tahun lbih gua ulang alik ke Dungun cam 2 jgk..Kat situ jer sejam lbih gua t'kandas..Tahun depan sumpah xnak lalu jaln 2...err,jalan mana lagi ada ek??

Posted by Tomato Man at 11:03 AM 0 comments  

blogger templates | Make Money Online